ViaConto Pareri 2024 – Imprumut rapid intre 200 si 4.000 lei – tot ce trebuie să știi. – Creditfaradobanda.com

ViaConto-Pareri

ViaConto Pareri

ViaConto-Pareri
ViaConto-Pareri

ViaConto este un lucru bun de luat în considerare pentru cei care caută o soluție rapidă și eficientă pentru nevoile lor financiare. Poți accesa până la 4000 lei direct pe cardul tău cu ViaConto în câteva minute.

ViaConto  
Sumă maximă 4000 lei
Dobândă
1% pe zi
Perioadă de rambursare 5 – 30 zile
Timpul de aprobare 15 min
Comisioane 55 RON
Vârsta minimă a aplicantului 20 ani

Cine este ViaConto?

ViaConto, sau IFN ViaConto Minicredit S.A., este o instituție financiară nebancară cu sediul în România, fondată în 2016 și parte a grupului Via Grup, prezent în mai multe țări europene. ViaConto a fost creată cu scopul de a oferi alternative financiare simple și accesibile, stabilind în același timp o relație solidă și de încredere cu clienții săi.
ViaConto se distinge prin politica sa de dobânzi competitive pentru împrumuturile rapide. Cu o dobândă de doar 1% pe zi pentru împrumuturi între 200 și 4.000 de lei, ViaConto oferă o soluție financiară atrăgătoare pentru clienți. În comparație cu alte IFN-uri, ViaConto creditare online se evidențiază în mod clar prin această politică avantajoasă a dobânzilor.

Caracteristicile împrumutului Viaconto

Înainte de a accesa un împrumut, este crucial să fii bine informat despre toate detaliile implicate. Așadar, am adunat aici câteva informații esențiale, pe care recomandăm cu insistență să le parcurgi în fiecare situație:
 • ViaConto oferă împrumuturi rapide în valoare cuprinsă între 200 și 4.000 de lei, fără a solicita nicio formă de garanție sau garant. Comisionul de analiză a dosarului depus online este de 55 de lei. Dobânda pentru un credit rapid ViaConto este de 1% pe zi, fiind acordat doar solicitantilor fără datorii anterioare.
 • Procesul de solicitare a împrumutului este complet online, iar după înregistrare și furnizarea documentelor, ViaConto va transmite o decizie finală printr-un SMS. Este important de reținut că solicitările de credite sunt procesate doar în intervalul orar 9:00 – 18:00, de luni până vineri.
 • ViaConto oferă și opțiuni flexibile pentru rambursarea creditului, inclusiv sub formă de linie de credit, cu facilități diverse cum ar fi posibilitatea de retrageri și de rambursare parțială. De la data scadenței, se activează opțiunea de debitare automată a cardului înregistrat.
 • Rambursarea creditului poate fi efectuată prin transfer bancar sau depunere la oricare dintre conturile bancare indicate în secțiunea Contact. De asemenea, există posibilitatea de a plăti la cel mai apropiat terminal SELFPAY, având nevoie doar de datele de client și suma de plată.
 • Este esențial să te asiguri că nu întârzii plata ratelor împrumutului. În caz contrar, ViaConto percepe penalizări pentru fiecare zi de întârziere, adăugând 1.2% dobândă zilnică la dobânda creditului în curs de desfășurare.

Avantajele Viaconto IFN

Avantajele-Viaconto

Avantajele

 • Aprobarea împrumutului poate fi obținută în doar 15 minute, iar clienții au acces la o linie de credit pe o perioadă de până la 5 ani, fără a fi necesari giranți sau garanții suplimentare.
 • Procesul de aplicare este simplificat, necesitând doar o documentație minimă.
 • Un alt avantaj al ViaConto este suma inițială generoasă a împrumuturilor, care poate ajunge până la 4000 lei. În plus, dobânda zilnică competitivă de doar 1% este un factor atrăgător pentru potențialii clienți.
 • Procesul de aplicare este ușor și rapid, desfășurându-se complet online.

👉Aplică pentru un împrumut Viaconto aici!

Care sunt condițiile pentru a obține un împrumut Viaconto?

Pentru a fi eligibil pentru un împrumut de la ViaConto, trebuie să îndeplinești anumite condiții:
 1. Domiciliul sau reședința ta trebuie să fie în România pentru a fi eligibil pentru un împrumut de la ViaConto.
 2. Trebuie să te încadrezi în intervalul de vârstă specificat, care este între 20 și 70 de ani. Acest interval de vârstă este stabilite pentru a asigura că împrumutul poate fi gestionat în mod responsabil și că rambursarea poate fi realizată în termeni rezonabili.
 3. Trebuie să poți demonstra că ai un venit lunar regulat pentru a putea rambursa împrumutul. Acest lucru poate fi realizat prin prezentarea unor documente relevante, cum ar fi adeverințe de salariu sau alte documente care atestă veniturile tale.
 4. Fără datorii active. Aceasta poate fi verificată prin intermediul sistemelor de evaluare a riscului și a bazelor de date ale instituțiilor financiare.
 5. Trebuie să ai un cont bancar activ și valabil în care să primești împrumutul solicitat și să faci plățile ulterioare.
 6. Uneori, ViaConto poate solicita ca contul bancar să fie asociat cu un card activ. Acest lucru facilitează tranzacțiile și plățile.

Viaconto contul meu – Cum accesezi un imprumut Viaconto

Viaconto.ro
Viaconto.ro

👉Aplică pentru un împrumut Viaconto aici!

Urmează acești pași simpli:
 1. Accesează site-ul viaconto.ro: Primul pas este să accesezi site-ul oficial ViaConto pentru a începe procesul de aplicare.
 2. Completează formularul de cerere: Selectează suma dorită și vei putea vedea costurile creditului. Completează formularul cu informațiile tale și apasă butonul “Continuare” pentru a trimite cererea ta.
 3. Încarcă documentele solicitate: Dacă ești un client existent, poți să intri în contul tău de client fără a completa din nou toate informațiile. În caz contrar, încarcă documentele solicitate.
 4. Așteaptă răspunsul: Operatorii ViaConto vor examina cererea ta și îți vor oferi un răspuns în cel mai scurt timp posibil, uneori chiar în doar 15 minute.
 5. Odată ce cererea ta este aprobată, suma împrumutată va fi transferată în contul bancar specificat în cererea ta inițială.
Este un proces simplu și rapid, care îți oferă acces la fondurile de care ai nevoie într-un timp cât mai scurt posibil.
 

Viaconto rambursare – Viaconto Plata

Pentru a-ți oferi mai multe opțiuni convenabile de rambursare, poți alege una din următoarele variante:
 1. Plată automată de pe site: Poți rambursa suma împrumutată introducând informațiile cardului personal pe site-ul lor, astfel încât banii să fie retrasi automat la data de rambursare.
 2. Transfer bancar de la orice sucursală bancară: Poți face un transfer bancar de la orice sucursală a băncii la care ai cont către unul din conturile ViaConto.
 3. Plată prin ZebraPay: Ca o opțiune inovatoare, poți plăti împrumutul prin intermediul terminalului ZebraPay, disponibil în toate orașele mari, acesta fiind utilizat pentru plata facturilor.
Dacă întâmpini dificultăți în rambursarea împrumutului, ai posibilitatea de a-l amâna. Pentru aceasta, trebuie să achiziționezi o prelungire, cu o taxă stabilită în funcție de suma împrumutată și durata prelungirii, ce poate fi plătită în conturile bancare ViaConto. Împrumutul poate fi prelungit cu maximum 30 de zile.
 

Alternative Viaconto IFN

Viaconto Contactaţi

Viaconto pune la dispozitia clientilor urmatoarele date de contact:
 • Companiei: IFN VIACONTO MINICREDIT S.A
 • Adresă: Calea Moșilor 21, etaj 2, București
 • Telefon: 0312295849
 • E-mail: info@viaconto.ro

 

Viaconto Pareri – Întrebări frecvente

Ce se întâmplă dacă nu plătesc la timp?

În cazul întârzierilor la plata împrumutului, ViaConto aplică penalități în cuantumul de 1,2% pentru fiecare zi de întârziere începând de la data scadentă.
Conform politicii lor, în situația în care împrumutatul nu rambursează suma împrumutată, dobânzile și comisioanele în termen de 30 de zile de la data scadentă, ViaConto are dreptul să considere contractul de credit reziliat/denunțat fără alte formalități sau intervenția instanței.
Împrumutatul va fi responsabil în întregime pentru costurile asociate recuperării sumelor datorate prin procedura de executare silită.
Este esențial să fii conștient de aceste penalități și de obligațiile tale contractuale. Dacă întâmpini dificultăți în efectuarea plăților la timp, este recomandat să contactezi ViaConto pentru a discuta despre opțiunile disponibile și pentru a evita acumularea de penalități suplimentare.
 

Care este rata dobânzii la ViaConto?

La ViaConto, toți clienții beneficiază de o dobândă fixă de 1%. Această ofertă reprezintă unul dintre avantajele pe care compania le oferă în comparație cu alte instituții financiare.
Această rată de dobândă este inclusă în contractul de împrumut și este un factor crucial în evaluarea costului total al împrumutului. ViaConto pune un accent deosebit pe transparență, asigurându-se că toate informațiile legate de dobândă și costurile asociate sunt prezentate clar și comprehensiv.

Care este perioada de rambursare?

Perioada de restituire variază între 5 și 30 de zile, oferind clienților o flexibilitate considerabilă în gestionarea rambursării împrumutului.
 
Te-am convins?
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *